Om oss

Om Finanshjelp24
Finanshjelp24 er en gratis tjeneste som er utviklet for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne de beste finanstilbudene. Bak tjenesten står Leads Nordic AS – et selskap med solid bakgrunn innen finans, samt mange års erfaring i å vurdere, sammenligne og forhandle lånetilbud.
Målet vårt er å bidra til en bedre hverdagsøkonomi, både gjennom å finne de beste lånevilkårene for hver enkelt søker og gjennom å formidle nyttig informasjon og gi relevante råd og tilbud.

Så langt har allerede 400 000 privatpersoner benyttet seg av tilbudet vårt.


Hvordan fungerer Finanshjelp24?
 Finanshjelp24 er mellomleddet som gjør det enklere og gunstigere for deg som låntaker, og vi tilbyr ikke lån selv.
Du vil finne relevante banker og finansagenter som tilbyr lån uten sikkerhet.

Som medlem av kundeklubben vår mottar du blant annet informasjon om nye finanstjenester, råd om hvordan du øker lånemulighetene dine og guider og tips om smart hverdagsøkonomi.
Ansvarlig for kundeklubben er Webfinance AS


Hvorfor bruke Finanshjelp24?
Når du registrerer deg hos oss får du ikke bare hjelp til å få lånet du trenger – du får også de beste mulige betingelsene på øvrige tjenester fra banker og forsikringsselskap. Du blir dessuten automatisk medlem av kundefordelsprogrammet vårt og får tilgang til nyttig informasjon som kan hjelpe deg til en bedre hverdagsøkonomi.

Kundefordelsprogrammet vårt er i stadig utvikling, og fremover vil vi også jobbe for å tilby:
– intervjuer med ekspertøkonomer om temaer som lån, pensjon og sparing
– forbrukertester av forbrukslån og andre finanstjenester
– komplette låneguider
– videoer og hjelpesider som illustrerer hvordan du bedrer lånemulighetene dine
– tilgang på nettsider hvor du også kan sammenligne lånetilbud selv


Hvem er Leads Nordic, selskapet bak Finanshjelp24?
I Leads Nordic spesialiserer vi oss på nettbaserte tjenester som gjør det enkelt for privatpersoner å søke lån og sammenligne bank- og finanstjenester. Finanshjelp24 ble utviklet da vi – etter syv års erfaring med finanstjenester i Norden – så behovet for en objektiv aktør som kan sammenligne lån for privatpersoner og gi dem råd på veien.

Det er potensielt mye å spare på å gjøre grundige sammenligninger av finanstilbud, noe som kan være vanskelig for personer uten forkunnskap og erfaringsgrunnlag. Samtidig er det ofte små detaljer som skiller avslag og innvilgelse av en lånesøknad, og disse er vi eksperter på å finne.  

Hvilken informasjon trenger vi om deg – og hvorfor?

For å kunne gi deg relevante råd og tilbud trenger vi din epost og mobil. Du kan lese alt om hvilken informasjon vi samler om deg og hva den brukes til i personvernerklæringen vår. Vi kan forsikre deg om at vi til enhver tid overholder norske lover om personopplysninger, og du kan når som helst be om å få opplysningene dine slettet. Og skulle det være noe du ikke finner svar på i personvernerklæringen, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss.
 

Hvordan kan vi gi deg enda bedre tjenester?
Målet vårt er å gjøre tjenestene våre så nyttige som mulig for deg. Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldingene dine! All ris og ros kan sendes til info@finanshjelp24.no

Renteeksempel

Kredittramme: kr 5 000 - 500 000
Nominell rente: 6,9% – 26% p.a.
Effektiv rente*: 15,3% p.a.
Etableringsomkostning: kr 290 – 1 090
Nedbetalingstid: 1-15 år


Nominell rente er avhengig av kredittbeløp og din økonomiske situasjon. Etableringsomkostning fastsettes utfra kredittbeløp.

* Beregningen baseres på kr 65 000 i benyttet kreditt, nedbetaling over 5 år, nominell rente 13% og etableringsomkostning kr 690 som gir en total kredittkostnad på kr 91 425.