Personvern / Privacy Policy

Finanshjelp24.no markedsfører Centum Finans AS sine tjenester, som er finansagent.

Når du bruker finanshjelp24.no eller webfinance.net, gir du Leads Nordic AS tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker den til.

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes direkte til deg, for eksempel navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Opplysninger om hvordan du bruker finanshjelp24.no eller webfinance.net, for eksempel hvilke annonser du har sett, anses også som personopplysninger.


Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?
Leads Nordic AS er ansvarlig for all behandling av personopplysninger som samles inn via tjenestene finanshjelp24 og webfinance.net. Opplysningene lagres enten i databasene våre eller på enheten du bruker (telefonen, laptopen e.l.). Du kan være trygg på at alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.


Hvilke opplysninger samler vi om deg?

       Når du registrerer deg som bruker på finanshjelp24.no eller webfinance.net, oppgir du noen opplysninger om deg selv som blir lagret hos oss. Det samme gjelder når du fyller ut skjemaene på landingssidene våre eller andre steder på nettstedene.
 

     Når du besøker en av hjemmesidene våre, innhenter vi informasjon om teknologien du bruker. Dette dreier seg for eksempel om hvorvidt besøket kommer fra laptop, nettbrett eller mobil, eller hvilken nettleser og nettverksoperatør du bruker.
 

Når du besøker nettsidene våre, får vi informasjon om adferdsmønsteret ditt. Det kan innebære opplysninger om hvilke sider du besøker, hvilke annonser du klikker på og hvilken reklame vi har vist deg.
 

Ved en forespørsel om å innhente finansieringstilbud for deg, behandler vi personopplysningene dine i henhold til personopplysningslovens § 8.

Vi får disse opplysningene ved at du fyller dem inn i et av nettskjemaene våre eller oppgir dem per telefon. I tillegg krever den finansielle partneren vår Centum Finans AS ekstra dokumentasjon som hentes ut ved hjelp av fødsels- og personnummeret ditt. Behandlingen av fødselsnummer forgår alltid i henhold til personopplysningslovens § 12.
 


Ansvarlig for behandling av personopplysninger i Leads Nordic AS
Leads Nordic AS ved styrets leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med selskapets virksomhet. Ansvaret innbefatter den daglige oppfølgingen av forhold som gjelder personvern i virksomheten.
 


Hva innebærer det å registrere seg?
Du får mange fordeler ved å være registrert hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du søker finansiering, får du relevant informasjon per e-post, SMS eller telefon om:

- hvordan øke sjansen for å få lån

- smarte grep for en bedre hverdagsøkonomi

- banker som gir de beste refinansierings- lånemulighetene
- nyheter innen finans

Etter første måned får du kun informasjon én gang per måned – eller du kan endre frekvens til to ganger i året.
 

Hvorfor innhenter vi personopplysninger?
Vi innhenter personopplysninger for å kunne gi deg et så godt tilbud som mulig – både med tanke på lånemuligheter og brukeropplevelse. Personopplysningene du oppgir blir brukt for å finne den tredjeparten som kan tilby deg det beste lånetilbudet, og med kontaktinformasjonen din kan vi holde deg orientert om nyheter og tilbud som kan passe for deg. All behandling av personopplysninger – også lagring og videreformidling – skjer innenfor rammene av personopplysningsloven.
 

Hva brukes informasjonen til?
Målet vårt er å kunne tilby deg en skreddersydd og optimalisert brukeropplevelse med finanshjelp24.no eller webfinance.net. Personopplysningene blir brukt for å kunne:

Vi trenger for eksempel e-postadressen din og mobiltelefonnummeret ditt for at lånetilbydere skal kunne komme i kontakt med deg og tilby deg lånet du søker.
 

Vi analyserer opplysningene og bruker innsikten til å videreutvikle tjenestene våre. Det kan for eksempel dreie seg om å gi deg mer relevante råd om hvordan du øker lånesjansene dine, eller vise deg mer relevante annonser.
 

En av våre høyeste prioriteter er å sørge for at Leads Nordic AS er et trygt sted å søke lån.

Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Data som, informasjonskapsler, annonse- og meldingshistorikk er viktige verktøy for å kunne gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk. Eventuelle mistanker blir nøye fulgt opp av et service- eller sikkerhetsteam.
 

Kontaktinformasjonen din kan bli brukt til å sende deg informasjon om finanstjenester og andre tilbud som kan passe for deg.


Deles informasjonen med andre?
Personopplysningene dine kan bli brukt av tredjeparter til analyseformål. Alle tredjeparter som mottar informasjonen, er forpliktet til å følge våre standarder for behandling av personopplysninger. Ved mistanke om lovbrudd, vil opplysningene dine kunne utleveres til offentlige myndigheter. De kan også utleveres i saker hvor det er fare for ytterligere svindel, eller hvor de kan avklare en bestemt tvist.
I enkelte tilfeller deler vi også personopplysninger med bedrifter vi samarbeider med om CRM-tjenester eller epost og sms markedsføring. Bedriftene har ikke lov til å bruke informasjonen utenom tjenestene de gjør for oss.


Opplysninger gjennom cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for deler av tjenestene våre. Dette er små filer med informasjon som lagres på datamaskinen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan slå funksjonen av og på etter eget ønske i nettleseren din. Om du slår den av, kan du likevel bruke finanshjelp24, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere optimalt.


Sletting av personopplysninger
Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn formålet tilsier, med mindre det er lovpålagt. Vi har faste rutiner for sletting og anonymisering, og du kan be om å få fjernet opplysninger fra brukerprofilen din.
Dette kan du enkelt gjøre her https://finanshjelp24.no/kontakt-oss
eller send oss en epost: personopplysninger@leadsnordic.com


Ønsker du å avregistrere deg fra våre nyhetsbrev, kan du enkelt gjøre dette via linken nedenfor nedenfor
Skriv inn e-postadressen eller mobilnummeret ditt, så avregistrerer vi deg fra tjenestene våre
https://finanshjelp24.no/avmeld